keyboard_backspace Terug naar het overzicht

Platform en tools voor Nederlands meest innovatieve opleidingslocatie


DE UITDAGING

Hoe maken we de techniek aantrekkelijk voor jongeren?

De TechnoHUB is een technische opleidingslocatie in Woerden, waar werken en innoveren in een voormalige defensieloods samenkomen. Middels een baanbrekend concept, waarbij scholen en bedrijven gebruik kunnen maken van de modernste machines en nieuwste apparatuur, worden jongeren op innovatieve wijze voorbereid op de (technische) beroepen van morgen.

Voor de TechnoHUB hebben wij een alomvattend platform mogen creëren. Vanaf de beginfase van de TechnoHUB hebben wij een actieve rol gespeeld in het tot stand komen van de website. Dit heeft geresulteerd in een uitgebreid en visueel platform dat verschillende doelgroepen aanspreekt.

Realisatie communitytool; share, comment en like

Daarnaast hebben we een communitytool gebouwd. Hierop komen docenten, bedrijven, experts en andere betrokkenen met elkaar in contact om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. In de communityfeed wordt relevante informatie, in de vorm van posts, events en polls met elkaar gedeeld. Ook kan er een oproep worden gedaan in de talentenpool, waar de vraag en aanbod van vacatures samenkomen.

format_quote

We verschaffen een ultramoderne inspirerende leeromgeving met de meest moderne inrichting. Bij voorkeur een plek zonder boeken zodat de leerlingen direct aan de slag kunnen met praktische opdrachten.


Marlous Birkhoff - TechnoHUB

Module bookingstool; op digitale wijze ruimtes reserveren

Aangezien de TechnoHUB diverse techniekruimtes faciliteert aan bedrijven en scholen, hebben wij eveneens een maatwerk bookingstool ontworpen en geïmplementeerd in de website. Hiermee kunnen nieuwe en terugkerende huurders eenvoudig een ruimte reserveren.

Klaar voor de technische toekomst

Ook fysiek op locatie hebben wij ervoor gezorgd dat de TechnoHUB op interactieve wijze gebruik maakt van de digitale mogelijkheden. Zo hebben wij een interactief touchscreen display ontwikkeld die voor diverse doeleinden te gebruiken is in de aankomsthal of lokalen.

Meer info over het ontwikkelen van digitale tools?

Be Remarkable ontzorgt uw bedrijf of organisatie volledig online. Ons team van 15 specialisten zoekt continue naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Op basis daarvan adviseren en informeren wij u over het bereiken van de doelstellingen van uw bedrijf.

Contact opnemen