< Technohub

Platform voor innovatie

Opdracht

Hoe maken we de techniek aantrekkelijk voor jongeren?

De TechnoHUB is een technische opleidingslocatie in Woerden, waar werken en innoveren in een voormalige defensieloods samenkomen. Middels een baanbrekend concept, waarbij scholen en bedrijven gebruik kunnen maken van de modernste machines en nieuwste apparatuur, worden jongeren op innovatieve wijze voorbereid op de (technische) beroepen van morgen.

Centraal staat de uitdaging om jongeren te activeren om voor de techniek te kiezen. En dit begint natuurlijk al op de website.

Strategie

Speels en toegankelijk

De TechnoHUB heeft sinds het begin al een duidelijke visie; een centraal punt zijn waar de vaardigheden van de toekomst samenkomen. Voor de TechnoHUB hebben wij een alomvattend platform mogen creëren. Vanaf de beginfase van de TechnoHUB hebben wij een actieve rol gespeeld in het tot stand komen van de website.

Techniek

Share, comment, like

In de community-tool komen docenten, bedrijven, experts en andere betrokkenen met elkaar in contact om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. In de community feed wordt relevante informatie, in de vorm van posts, events en polls met elkaar gedeeld. Ook kan er een oproep worden gedaan in de talentenpool, waar vraag en aanbod van vacatures samenkomen.

We verschaffen een ultramoderne inspirerende leeromgeving met de meest moderne inrichting.

Marlous Birkhoff - TechnoHUB
Resultaat

Klaar voor de toekomst

Ook fysiek op locatie hebben wij ervoor gezorgd dat de TechnoHUB op interactieve wijze gebruik maakt van de digitale mogelijkheden. Zo hebben wij een interactief touchscreen display ontwikkeld die voor diverse doeleinden te gebruiken is in de aankomsthal of lokalen.

Net zoals de TechnoHUB zelf, blijven we continu in ontwikkeling om nieuwe ideeën uit te werken en door te voeren.

Word ook merkwijzer

Ontvang kosteloos onze merkwijzer en ontdek welke merkpersoonlijkheid het beste past bij uw bedrijf.

Nu gratis aanvragen