< STrukton

Energie in het OV

Opdracht

De toekomst van het openbaar vervoer

Hoe kan de ov-sector bijdragen aan het ondersteunen van de groeiende elektriciteitsbehoefte in Nederland? Deze vraag stond centraal tijdens het evenement ‘Energie in het OV’. In opdracht van Strukton hebben wij een informatieve onepage-pagina mogen creëren voor het evenement.

Strategie

Geïnspireerd door het OV

We hebben in samenwerking met de eventorganisatoren een stijl opgebouwd die is afgeleid van elementen die je vaak ziet in het openbaar vervoer. Zo is het tijdschema van het evenement opgebouwd in de stijl van een routeschema en is de samenvatting van het evenement in de stijl van een treinkaartje.

"Door efficiënt en snel te kunnen schakelen met onze contactpersoon binnen Strukton, Mariëlle Wieman, kon de opdracht ruimschoots binnen de gestelde deadline succesvol worden opgeleverd.

Saskia, Technisch Directeur
Resultaat

Snel & effectief

We hebben deze website in een relatief korte tijd kunnen realiseren, mede dankzij een nauwe samenwerking met de eventorganisatoren. De website biedt gedetailleerde informatie over het event, de vooraanstaande sprekers en een eenvoudig aanmeldformulier. Het resultaat is een visueel aantrekkelijke en informatieve website die perfect past bij het karakter van het evenement.

Word ook merkwijzer

Ontvang kosteloos onze merkwijzer en ontdek welke merkpersoonlijkheid het beste past bij uw bedrijf.

Nu gratis aanvragen