keyboard_backspace Terug naar het overzicht

Uitgebreid platform voor internationale KNO specialist


DE UITDAGING

Hoe creƫren we een platform voor een wereldwijde doelgroep?

Voor MediTop, al ruim 30 jaar een wereldwijde producent en leverancier van KNO-apparatuur en behandelunits, hebben we een internationaal platform ontwikkeld waarop de totaaloplossingen op het gebied van keel, neus en oorheelkunde getoond worden. Wij mochten meedenken hoe het bedrijf internationaal gepresenteerd mocht worden, en hebben tevens het logo en de huisstijl een vernieuwde uitstraling gegeven.

Uniek en professioneel design

De behandelunits van Meditop hebben een uniek design en perfecte ergonomie. Deze professionaliteit hebben we terug laten komen op de vernieuwde website. Het platform moest ook een duidelijk overzicht bieden van de producten en het opvragen van informatie versimpelen.

format_quote

Als pionier op het gebied van KNO-behandelunits blijven we een stap voor in alles wat we doen.


Meditop

Verzekerd van vooruitgang

Nadat de nieuwe website is gelanceerd blijven we actief betrokken bij onze opdrachtgevers. Het maatwerk CMS waar wij mee werken biedt de mogelijkheden om de website continue door te ontwikkelen. Zo kunnen we nieuwe wensen doorvoeren, zodat het platform met de tijd blijft meegaan. 

Optimale gebruikerservaring

Ook wanneer een opdrachtgever de website zelf wil gaan beheren, spelen we in op een prettige gebruikerservaring van het CMS. We voeren regelmatig updates uit aan het content managementsysteem waardoor de website aan de achterzijde steeds meer functionaliteiten bevat. Op deze manier kunnen opdrachtgevers de website eenvoudig uitbreiden met nieuwe content.

Ook een internationaal platform lanceren?

Be Remarkable ontzorgt uw bedrijf of organisatie volledig online. Ons team van 15 specialisten zoekt continue naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Op basis daarvan adviseren en informeren wij u over het bereiken van de doelstellingen van uw bedrijf.

Contact opnemen