< Gardenlux

Online showroom en webshop in één

Opdracht

Landelijk platform voor klanten en dealers

Gardenlux is een landelijke speler in alles dat met tuinen te maken heeft. In samenwerking met meer dan 160 dealers levert Gardenlux onder andere siertegels, tuinhout en grind door heel het land. Hieruit ontstond de behoefte om het gehele proces eenvoudiger te maken voor zowel de klant als de dealer, met één centraal platform.

Een overzichtelijke website met bijzonder veel aanbod, waar zowel de sfeer als het gemak om vanuit je luie stoel te bestellen samenkomt

M. Rico (Klant)
Strategie

De sfeer van buiten op je beeldscherm

Een goede tuin betekent sfeer – en dat geldt dus ook voor de website. De website van Gardenlux dient een plek te zijn waar alles wat met tuinen te maken heeft samenkomt, van onderhoudstips tot 3D tuinontwerpen.

Een beleving voor iedere bezoeker

Bezoekers dienen inspiratie te kunnen opdoen voor de tuin.

Samenwerking met dealers

Verkopen lopen niet direct via Gardenlux, maar via de dealers.

Overzichtelijk

Een snelle navigatie in het ruim duizend tellende assortiment.

Snelle keuzehulp

Met enkele simpele vragen laat de keuzehulp de best passende tegels zien.

Techniek

Altijd in verbinding met meer dan 150 dealers

Om te zorgen dat alle producten op een juiste en efficiënte wijze gemakkelijk en snel besteld kunnen worden is aan de achterzijde van dit platform koppelingen gerealiseerd die zowel voor de ontvanger als de verzender zorgen voor verdere ontzorging en een prettige customer journey, gedurende het gehele zoek- en bestelproces.

Integratie

De implementatie van een custom calculator

Voor ultiem gebruiksgemak en een moeiteloze bestelervaring hebben we een calculator ontwikkeld. De gebruikers kunnen met behulp van deze ingebouwde calculator snel de exacte hoeveelheid grind, split en voegmortel berekenen die je nodig hebt.

Resultaat

Het startpunt voor iedere tuinliefhebber

Een breed aanbod, makkelijke keuzehulp, inspirerende blogs en direct in verbinding met de dealers. Gardenlux heeft alle middelen om de bezoekers maximaal van dienst te zijn. En we merken het succes als we naar buiten kijken; steeds vaker zien we de wagens van Gardenlux rondrijden.

Word ook merkwijzer

Ontvang kosteloos onze merkwijzer en ontdek welke merkpersoonlijkheid het beste past bij uw bedrijf.

Nu gratis aanvragen