keyboard_backspace Terug naar het overzicht

Van merknaam tot complete webshop met videoanimaties


DE UITDAGING

Hoe creëren en lanceren we een nieuw merk?

Ook wanneer opdrachtgevers bij ons terecht komen met alleen een werktitel, denken wij van a-tot-z mee. Voor Druppa ontwierpen we de huisstijl, mochten we de website met webshopmodule bouwen en namen we de marketing onder onze hoede.

Van concept tot realisatie

In de beginfase van het project mochten wij een merknaam bedenken. Uit diverse brainstormsessies is de naam Druppa ontstaan. Het innovatieve Druppa waterfilter filtert ongezonde stoffen, zoals lood, PFAS en medicijnresten, uit het drinkwater waardoor het water veiliger én merkbaar lekker is. Het product is ontworpen door onze opdrachtgever en wordt op maatschappelijke wijze in eigen fabriek in Woerden geproduceerd.

format_quote

In een wereld waar alles hetzelfde is, maken wij hét verschil.


Druppa

Realisatie van webshopmodule

Bij een sterke, pakkende merknaam hoort ook een bijpassende en professionele website. Wij hebben een maatwerk website met webshopmodule ontwikkeld waarmee je in slechts enkele stappen een Druppa kunt bestellen. Op de website maken we gebruik van veel beeldmateriaal, in de vorm van gif’s, video’s en productfoto’s.

Zoeken op basis van postcode

Daarnaast is de webshop niet zomaar een webshop. Aangezien de Druppa in diverse regio’s wordt verkocht, worden de bestellingen afgehandeld via één van de aangesloten Druppa dealers. Hiervoor hebben wij met onze expertise in huis een dealertool ontwikkeld en geïmplementeerd. Het maatwerk systeem zoekt automatisch op basis van de postcode de dichtsbijzijnde dealer.

Van online marketing tot offline communicatie

Sinds de lancering van het platform dragen wij actief bij aan de online marketing en het tot leven brengen van 'Druppi'. Druppi is een video animatie die op laagdrempelige wijze complexe ondewerpen rondom waterbehandeling op een visuele manier uitlegt.

Tot slot, komt onze allround expertise van pas in product gerelateerde uitingen, zoals verpakkingen, flyers en etiketten zodat de branding op alle fronten een eenduidige uitstraling heeft.

Ook onze allround kennis nodig?

Be Remarkable ontzorgt uw bedrijf of organisatie volledig online. Ons team van 15 specialisten zoekt continue naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Op basis daarvan adviseren en informeren wij u over het bereiken van de doelstellingen van uw bedrijf.

Contact opnemen