< Druppa

Van concept tot complete webshop

Opdracht

Een nieuw innovatief waterfilter

Ook wanneer opdrachtgevers bij ons terecht komen met alleen een werktitel, denken wij van a-tot-z mee. Voor Druppa ontwierpen we de huisstijl, mochten we de website met webshopmodule bouwen en namen we de marketing onder onze hoede.

Strategie

Realisatie van webshopmodule

Bij een sterke, pakkende merknaam hoort ook een bijpassende en professionele website. Wij hebben een maatwerk website met webshopmodule ontwikkeld waarmee je in slechts enkele stappen een Druppa kunt bestellen. Op de website maken we gebruik van veel beeldmateriaal, in de vorm van gif’s, video’s en productfoto’s.

Techniek

Samenwerking met dealers

De Druppa webshop staat in directe verbinding met dealers. Indien de klant kiest voor installatie door een monteur, wordt automatisch de dichtstbijzijnde dealer in contact gebracht met de klant.

In een wereld waar alles hetzelfde is, maken wij hét verschil.

Thijs blokland - Druppa
Resultaat

Van online marketing tot offline communicatie

Sinds de lancering van het platform dragen wij actief bij aan de online en offline marketing, waaronder het tot leven brengen van 'Druppi'. Druppi is een video animatie die op laagdrempelige wijze complexe onderwerpen rondom waterbehandeling op een visuele manier uitlegt.

Word ook merkwijzer

Ontvang kosteloos onze merkwijzer en ontdek welke merkpersoonlijkheid het beste past bij uw bedrijf.

Nu gratis aanvragen