< Claudi

Inspireren door kwaliteit

Opdracht

Kwaliteit van merk tot website

Claudi, bekend om de hoogwaardige kussens, plaids en poefs, zocht een nieuwe website die hun kwaliteit en luxe goed zou weerspiegelen. Met een onlangs vernieuwde huisstijl en merkidentiteit lag de uitdaging in het creƫren van een platform dat de kwaliteit van Claudi onderstreept.

Strategie

Dynamisch en flexibel

Onze benadering was om een website te bouwen die niet alleen functioneel was, maar ook een aantrekkelijke inspiratiebron vormde. Omdat goede kwaliteit het beste tot uiting komt in beeld, hebben we fotografie een prominente plek gegeven op de website.

Een uniek aspect van de website is de dynamische achtergrondkleur, die verandert bij het scrollen. Dit zorgt ervoor dat de website een levendige en flexibele uitstraling heeft, in harmonie met de variƫrende afbeeldingen.

"Samenwerken met een partij die een duidelijke visie heeft over de sfeer en uitstraling van de website was een leuk en leerzaam traject."

Dennis, UX Designer
Techniek

Alle dealers in kaart

De website diende niet alleen een lookbook te zijn voor inspiratie, maar ook een effectief middel voor productverkenning en dealerlokalisatie. Een belangrijk onderdeel hiervan is de interactieve dealerkaart, dat bezoekers in staat stelt om met gemak dealers bij hen in de buurt te vinden.

Resultaat

Online inspiratie en luxe

Het eindresultaat is een website die niet alleen de luxe en warmte van Claudi's productlijnen - Chique, Pure en Eclectic - weerspiegelt, maar ook een verfijnde gebruikerservaring biedt. Deze website dient als een digitaal visitekaartje voor Claudi, waarbij elk element bijdraagt aan een aantrekkelijk merkbeeld.

Word ook merkwijzer

Ontvang kosteloos onze merkwijzer en ontdek welke merkpersoonlijkheid het beste past bij uw bedrijf.

Nu gratis aanvragen